Політика конфіденційності і нерозголошення персональної інформації

Даний текст є ознайомчим, з метою надати Клієнтам всю необхідну інформацію з приводу одержання, захисту і зберігання персональних даних. Політика конфіденційності відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» №2297 (01.06.2010 р) регламентує аспекти та правові відносини щодо збору, обробки та зберігання персональної інформації.

Отримання персональних даних

Для зручного співпраці, отримання важливої інформації, ознайомлення Клієнтів з новинками і придбання товару магазин PROchehol.com (далі за текстом – Магазин) має право отримати від Клієнта персональні дані, що необхідні для надсилання замовленої продукції.

Яку інформацію необхідно отримати Магазину від Клієнта – паспортні дані (ім'я та прізвище), номер мобільного (міського) телефону для зворотного зв'язку, адреса для надсилання замовленої продукції та адреса електронної поштової скриньки.

Інформація, автоматично считывающаяся при відвідуванні сайту Магазину і його піддоменів, не ідентифікує окремих користувачів. Ми використовуємо cookies метою забезпечити Клієнту комфортне ознайомлення з усієї запропонованої на сайті інформацією.

Як використовується персональна інформація та умови надання персональних даних третім особам

Будь-який користувач може відвідувати сайт Магазину, не повідомляючи своїх даних, але у випадках замовлення продукції і необхідності надання послуг ми запитуємо персональні дані Клієнта. Збір і обробка інформації здійснюється в наступних цілях:

  • Зв'язок з Клієнтом з питань, пов'язаних з обслуговуванням та доставкою продукції;
  • Усунення неполадок і спорів, пов'язаних з доставленим товаром;
  • Поліпшення якості роботи Магазину;
  • Отримання від Магазину інформації, пов'язаної з рекламою продукції, повідомлення про акції та розпродажі та іншої інформації, про яку ми вважаємо важливим повідомити Клієнту.

Важливо!Магазин не розголошує і не продає персональні дані Клієнтів, ми вправі надавати індивідуальну інформацію Замовникові тільки в випадках запиту органів влади з дотриманням законних процедур. Це пов'язано з метою запобігти шахрайству або інший злочин. Так само ми не будемо використовувати особисті дані Клієнта, якщо він повідомить Магазин про небажання отримувати рекламні пропозиції і розсилки.

Редагування персональних даних

Магазин надає Клієнту право після реєстрації на Веб-сайті в будь-який час змінити і змінити свою персональну інформацію. Для цього необхідно увійти в свій зареєстрований аккаунт, і внести необхідні зміни.

Використання персональної інформації, наданої на інших Веб-сайтах

На сайті нашого Магазині можуть бути посилання на інші сайти інформаційного та ознайомчого характеру. Ми не можемо гарантувати збереження конфіденційної інформації Замовника на інших сайтах, тому настійно рекомендуємо ознайомитися з політикою збереження конфіденційності наданої цими Веб-сайтами.

Питання безпеки

Магазин приймає всі заходи для того, щоб конфіденційна інформація Замовника була максимально захищена від несанкціонованого доступу та використання в злочинних цілях. Однак вважаємо за потрібне повідомити Замовникам, що методи передачі і зберігання інформації в Інтернеті не є повністю безпечними, тому Магазин не може гарантувати абсолютну захист персональних даних.

Зміна умов політики конфіденційності

У випадках, коли керівництвом приймається рішення зміни умов політики конфіденційності, ми зобов'язуємося публікувати всі зміни і доповнення на сайті Магазину.